More results for orthopedische kniebrace

orthopedische kniebrace
OIM Orthopedie Noordwijkerhout in Noordwijkerhout De Telefoongids.
OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ongeveer 400 medewerkers verspreid over 28 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland. Onze expertise: voetzorg en orthopedische schoenen, pro en orthesen en therapeutisch elastische kousen. Overal hebben wij hetzelfde doel: onze klanten hun leven laten leiden zoals zij dat willen.
T45X Knie brace Uriel Nederland.
Anatomisch voorgevormde pasvorm zorgt voor een constante compressie met minimale druk op de achterkant van de knie cross-cut posterior functie. Met opening voor knieschijf. Geschikt voor rechter of linker knie. Aanbevolen voor het behandelen van knie-/knieschijfpijn en ongemak, Geeft verlichting aan vermoeide en pijnlijke knieën. Verlicht kniepijn en zwelling tijdens sport of dagelijkse activiteiten. Aanbevolen bij de behandeling van artrose, artritis, Patellofemoraal pijnsyndroom, anterieure kniepijn, knieinstabiliteit te wijten aan algemene onbalans van spieren, de ziekte van Osgood-Schlatter en Jumpers Knee springersknie. Alleen voor uitwendig gebruik. Het product alleen gebruiken voor de genoemde indicaties. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik dit product niet indien u allergisch bent voor een van de materialen. Deel deze pagina. Product Code: T45X. Over Uriel Nederland. URIEL is een van de meest toonaangevende fabrikanten van orthopedische ondersteuning en voetverzorging producten wereldwijd.
Kniebrace Archieven Hulpmiddelen voor Zorg Welzijn.
De waardering van www.hulpmiddelenzaak.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 11 reviews. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Össur. Life Without Limitations. Ossur.com.
Unloader One X Kniebrace. Vergoedingen en regelgeving. Wij verbeteren de mobiliteit van mensen over de hele wereld. Össur gebruikt haar expertise en kennis om mensen te helpen meer zelfverzekerd, veilig en mobiel te zijn, zonder dat de blessure of aandoening hun kwaliteit van leven beïnvloedt. Voor mensen met een amputatie van het bovenste of onderste ledemaat. Bekijk de Össur Prothesen. Össurs orthesen worden gemaakt met jaren van kennis en expertise en worden ontwikkeld om bescherming te bieden, bijvoorbeeld tijdens herstel na een blessure of operatie. Bekijk de Össur Orthesen. Vind je brace. Koop je brace online in de Össur Webshop. Bezoek de Össur Webshop. Vind je brace. Bekijk ook deze onderwerpen eens. Oplossingen voor artrose. Bekijk Unloader Braces. Formfit braces ondersteunen je bij elke training of sportieve activiteit.
Bekijk hier de kniebraces van het topmerk Thuasne.
Thuasne Genu Dynastab Kniebrace. Thuasne Rebel Lite 13 Kniebrace. Thuasne Genu Pro Activ Zwart. Thuasne Genu Action Kniebrace. Thuasne Genu Ligaflex Kniebrace Kort. Thuasne Genu Ligaflex Kniebrace Lang. Thuasne Genusoft Kniebrace. Thuasne Genuextrem Kniebrace. Thuasne ACL Rebel Standard Kniebrace. Thuasne ACL Bold Rigide Kniebrace.
Artrose van de knie Mathot.
Door het dragen van de kniebrace wordt de wrijving in het aangedane deel van het gewricht minder, dit maakt ook dat de ontstekingsklachten af zullen nemen. Het dragen van een kniebrace kan ervoor zorgen dat een eventuele operatie van de knie kan worden uitgesteld. Een kniebrace kan je ook helpen om hobbys en andere dagelijkse activiteiten weer met plezier uit te kunnen voeren. Een kniebrace zorgt voor ondersteuning van de knie en maakt dat het lopen en staan weer prettiger zal zijn. Je hoeft de kniebrace s nachts niet te dragen. Overdag hoef je de brace ook niet te dragen als je de knie niet belast.
Stevige kniebrace Knie Braces Bandages Orthopedische hulpmiddelen OrthoShop.
Tru-Pull Sleeve Advanced System. Toevoegen om te vergelijken. Toevoegen om te vergelijken. Toevoegen om te vergelijken. Push Med Kniebrace. Toevoegen om te vergelijken. Patello Femoral 20.50. Toevoegen om te vergelijken. 1 12 van 17 producten. U lees momenteel pagina 1.
Evers Medica.
Evers Medica levert bandages, orthopedische korsetten, breukbanden, enkel, knie, duimbrace en polsbrace, ect, kortom voor iedere gewricht en deel van het lichaam dat ondersteunt of ontlast moet worden. Evers medica heeft een ruim assortiment bandages en braces van verschillende merken, zoals Push, Bauerfeind, Otto Bock, Thuasne, Basko, Medi etc. Type bandages zoals de Genutrain, Epitrain, Malleotrain, Lumbotrain, Viscoheel kunnen vrijblijvend gepast worden. Ruime keuze mogelijkheden. Veelal uit voorraad. Confectie en maatwerk. Op maat door onze deskundigen.
Kniebrace DonJoy REACTIE BLAUW.
Sport veneuze terughoudendheid. Kniebrace DonJoy REACTIE BLAUW. Alle afbeeldingen weergeven. Kniebrace DonJoy REACTIE BLAUW: De kniebrace DonJoy" Reaction" werd ontwikkeld door een orthopedisch chirurg voor patiënten met anterieure kniepijn, vooral voor aandoeningen zoals chondromalaciapatella, de ziekte van Osgood Schlatter, patella tendinitis of quadriceps, lichte artrose etc.
Kniebrace Zorgwinkel HulpMedi.nl.
Elk model heeft een universele maat. Stabiliserende kniebrace open. Neo G orthopedische ondersteuning. Deze exclusieve neopreen braces zijn speciaal ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik door middel van unieke variabele compressietechnieken. Elk model heeft een universele maat. Stabiliserende kniebrace open.

Contact Us

+  kniebrace lidl
+  kniebrace voetbal
+  orthopedische kniebrace
+  kruidvat kniebrace
+  psb kniebrace
+  kniebrace grote maat
+  kniebrace patella
+  hansaplast kniebrace
+  beste kniebrace
+  elastische kniebrace
+  kniebrace hansaplast