Results for elastische kniebrace

elastische kniebrace
Hansaplast Kniebandage Basisondersteuning voor knieën.
Schrijf jouw beoordeling. Deze kniebrace biedt basisondersteuning voor zwakke of geblesseerde knieën. Ontworpen voor dagelijks comfort. Hansaplast Kniebandage is ontworpen om ondersteuning te geven aan stijve, zwakke of geblesseerde knieën. De brace heeft een anatomische vorm wat daardoor een optimale pasvorm en gewrichtsbescherming biedt.:
BluePoint Kniebrace Pro kopen?
Versterkt met flexibele mediale en laterale baleinen voor extra ondersteuning. Hoog draagcomfort door het zachte, elastische, huidvriendelijke en ademende materiaal. De maat komt zeer nauwkeurig. Ondersteuning aan de knie. De BluePoint kniebrace pro biedt ondersteuning aan de knie en pijn na een meniscusoperatie of bij bandletsel.
Kniebandage Elastisch Fortilax Kniebrace Medipoint.
De Fortilax elastische kniebandage / brace biedt ideale ondersteuning en compressie na acuut en chronisch knieletsel. Uitermate geschikt bij lichte overbelasting van de knie, artrose, distorsie en tijdens het sporten. De stof is in meerdere richtingen gebried voor een anatomische pasvorm.
Bandages Medicurazorgwinkel.
Het voordeel van een bandage is dat het minder zwaar en minder dik is dan een brace. Het materiaal van een bandage is meestal rekbaar en elastisch. Voor het stabiliseren van gewrichten adviseren we een kniebrace, polsbrace of elleboogbrace te gebruiken.
Genuaction kniebrace elastische en steungevende kniebrace Maat: Maat 1 32 34 cm 232101-G-1 Kniebrace Winkel met Zorg.
Maat 5 46 49 cm 232101-G-5. Maat 6 50 53 cm 23210-G-6. Voeg toe aan winkelwagen. De Genuaction kniebrace is een elastische en steungevende kniebrace met speciale comfortzone ter hoogte van de knieschijf voor extra steun. De Genuaction kniebrace is geschikt voor milde instabiliteiten en vochtvorming in de knie.
Kniebrace Voetencentrum Flipse.
Wat is en doet een podotherapeut. Onderzoek en behandeling. Vergoeding Podotherapie 2021. Ontwikkeling van de kindervoet. Hamer en klauwtenen. Therapeutisch Elastische Kousen. Brace en orthesen. Visie en missie. Wat maakt ons uniek? FITS your feet. Vacature orthopedisch schoentechnoloog. Vacature orthopedisch technoloog. Vacature adviseur therapeutisch elastische kousen. Vacature stagewerkplaats motion lab. Bel mij terug. Online steunzolen bestellen. Medische vragen over podotherapie. Tips en adviezen. U bevindt zich hier: Home 1 / Behandelingen 2 / Brace en orthesen 3 / Kniebrace. Een kniebrace is bedoeld om steun aan en correctie van het kniegewricht te geven. De kniebrace is een elastische bandage met verstevigingen door middel van baleinen of een frame met scharnieren. Meestal volstaat een eenvoudige elastische brace, die alleen bij activiteit gebruikt hoeft te worden. Als u last heeft van een instabiele knie als gevolg van bijvoorbeeld artrose of trauma, dan volstaat alleen een harde brace.
Duimbrace GM Elastische duimbrace Elastisch Quervainbrace.
Algemene informatie over de GM Elastische Duimbrace.: De GM Elastische Duimbrace ondersteunt het CMC I gewricht en MCP I gewricht middels een versteviging van 2 baleinen en is bedoeld voor tijdelijke problemen. Aandoeningen, die met behoud van functie, ondersteuning krijgen van de Elastische Duimbrace zijn: Artrose, peesontstekingen van de duim Quervain en posttraumatische kraakbeen, bot en wekendelenaandoeningen.
KS7 Compressie kniebrace Geeft steun en verlicht pijn.
De KS7 kniebandage past goed onder de vrijwel alle broeken en is een uitstekend alternatief voor volumineuze en ongemakkelijk zittende kniebraces en spalken. Door de nopjes aan de binnenzijde van de brace blijft deze ook nog eens uitstekend op zijn plek. Je hoeft niet bang te zijn voor schuiven. Hiermee is het ook de ideale kniebrace voor tijdens het sporten of tijdens je werk. GESCHIKTE KNIEBANDAGE VOOR IEDEREEN. Hoewel bij uitstek geschikt voor sporters, is de KS7 kniebandage geschikt voor iedereen die pijn heeft aan de knie, bijvoorbeeld voor mensen met artrose.
Medipoint.
Kniebrace Actimove.
Lees meer over Actimove voor de keuze van de kniebrace of kniebandage. De elastische kniebandage Actimove GenuFast biedt de noodzakelijke ondersteuning bij een lichte overbelasting of instabiliteit van de knie. De compressie vermindert de kans op zwelling van de knie, zodat u normaal kunt blijven lopen zonder verergering van uw klachten.

Contact Us

+  kniebrace lidl
+  kniebrace voetbal
+  orthopedische kniebrace
+  kruidvat kniebrace
+  psb kniebrace
+  kniebrace grote maat
+  kniebrace patella
+  hansaplast kniebrace
+  beste kniebrace
+  elastische kniebrace
+  kniebrace hansaplast